Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Medlemmarna. (2013-10-18)

Publicerad 2013-12-13 12:29:05 i Stallet.se,

Supporten hävdar att de tillsätter nya crew för att få mindre jobb. Men jag förstår inte logiken i och med att nästan alla verkar hata crewomröstningen. Och den bör generera mycket fler mail och mer jobb för dem än vad de får ut av det. Jag har inte sett en enda genomgående positiv kommentar på de två senaste Hej artiklarna. Vilket i alla fall jag tycker är märkligt hur de inte ändrar uppfattning om läget. Det är 39% av medlemmarna som röstat för det här förslaget. Men det är 61% som röstat på ett av de andra förslagen. Majoriteten vill inte ha detta system.

Ni får känna på det som vi i gamla crew känner av dagligen - att supporten inte lyssnar på oss. Men det är inte mycket att göra åt det nu, valet om vilka som ska bli crew påverkar i första hand medlemmaran själva. Det är fortfarande crew som godkänner bilder i tävlingarna, finns det crew som hatar vissa medlemmar kan den fritt fram neka dessa bilder för att själv få större vinstchans. Supporten skulle typ kunna klara sig utan crew så de ser väl crewomröstningarna mer som en chans för medlemmarna att kunna påverka något som de kanske inte egentligen prioriterar så högt.

Men nu när vi/ni väl får bestämma vilka som ska bli crew - i tre månader frammåt i tiden (innan man får chans att rösta ut crewmedlemmar) så är det viktigt att man röstar fram den man tror kommer bli den bästa. För supporten lär inte ta bort de dåliga crewarna förrän medlemmarna röstar ut dessa - efter tre månader. Så välj noggrant - alla får lida för dåliga beslut som fattas.

Ser du någon som är nominerad som du på ett eller annat sätt känner (igen) men inte tycker den är lämpad för jobbet, rösta inte på den för att du känner den. Studera istället noggrant de andra som är nominerade och rösta hellre på en av dem. Och rösta bara en gång per IP/dator det är så rösterna räknas med största sannolikhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela