Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Tävling på olika villor (2013-07-28)

Publicerad 2013-12-13 12:22:06 i Kändisskap, Stallet.se,

Eurovision song constest - där varje land i Europa (plus några länder i Asien) som vill / kan / får delta, deltar med varsin låt. Förhoppningsvis den bästa som det landet kunnat hitta under året som gått sedan förra ESC tävlingen var.

Tänk om några länder fick tävla med alla sina bidrag?
Eurovision song contest - som på senare år när nya länder fått vara med i tävlan, där tävlingen fått göras om för att inte bli för lång, ta för lång tid. Nu med delfinaler för att minska antalet bidrag till finalen.

Tänk om några länder fick rösta på sitt/sina egna bidrag?
Detta är i allra högsta grad stallet.se relaterat. Vi har utställningen, där varje unik stallägare är ett land, varje unik stallägare kan delta med sammanlagt 4 djur på en vecka: En häst, En hund, En katt och En kanin. - En låt per tävling. Nästan alla på sidan har fler än ett stall, många extra stall har djur i sig. Dock är det inte många som ställer ut alla djur de har i alla stall de äger varje vecka.

Flera av dessa har många gm stall och de röstar upp sina egna djur. Det är precis som om Ryssland hade fått tävla med 10 låtar i Eurovision och deras medborgare hade fått rösta på sina egna bidrag. Ryssland har över 142 miljoner invånare - de hade alltid vunnit alla eurovision tävlingar för all framtid. Hur kul hade det varit på en skala? Det är ju inte ens kul för Ryssland själv. Det roliga i en tävling är ju utmaningen. Det roliga i stallet.se's tävlingar är ju från början att man ska rösta fram den bilden på ett djur man gillar bäst. Det blir ett bevis på att andra gillar bilden. Röstar man på sig själv så visar det bara att man själv gillar bilden. 

Somliga kanske köper djur av dessa medlemmar för att de tror att de har rosettchans nu när så många av deras djur gått och vunnit tidigare. Men eftersom det är medlemmarna själva som röstat upp sina djur så är chansen att få igen sp:na vid en vidareförsäljning väldigt små för det finns ingen verklig efterfrågan på något när det bara är en person som gillar bilderna. Det är så sjukt tråkigt att sidan har kommit att bli så här. Det har gjorts förbättringar på säkerheten sen nya ägare kom i Maj. Men chansen att de kan bygga bort fusket helt utan att ta bort utställningen helt och hållet känns rättså små. Jag hoppas i alla fall att något görs år situationen, så att fler än de som fuskar i utställningen ska få en rolig stallet.se vistelse i framtiden.

Jag kan köpa att man i början av utställningsperioden anmäler sina djur och sen nån dag senare när man är inne på ett annat stall råkar anmäla fler djur i tävlan än de man redan anmält, för att man har glömt att man redan deltar med djur från ett annat stall. Men inte att man deltar med 10 djur från 10 olika stall och gör detta varje vecka. En gång är ingen gång, två gånger är en vana som det brukar heta.

Utställningen är redan som den är sjukt lång att rösta igenom, det är redan nu inte så många som orkar. Ju fler djur som deltar desto svårare kommer det vara för alla att få poäng. Det är just nu nästan 400 hästar anmälda i hästutställningen flera av de är garanterat anmälda av ett och samma stall. Frågan är bara vem det är som tävlar med alla hästar den äger, och i längden också, varför? Personligen är jag just nu så less på allt fusket att jag önskar att supporten kunde ta bort utställningen helt och hållet. Även om det råkar vara vad som gör stallet.se till en unik sida, även om det är den som råkar göra att många medlemmar stannar kvar här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela