Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Vem är vem? (2013-11-19)

Publicerad 2013-12-13 12:32:06 i Stallet.se,

Detta may or may not be sista numret av Give It A Name - för crewen på danska stallet.se har inte fått gm påfyllning när deras gm tagit slut. Gratis gm är liksom belöningen för det omänskliga slit som läggs på crew (beror förstås på vad man gör med sin crewtid, sitter man bara och rullar tummarna i väntan på att medlemmar ska maila så är det förstås inget slit, alls). Och jag har bara 1 dag kvar, sååå får väl se vad som väntar. (Har inte heller råd att köpa eget gm och tycker inte det ska behövas när det är ett 'perks of the job').

På senare tid har fler och fler människor dykt upp på stallet.se, fler än Andy och Therese står med i senaste uppdateringarna och supporter svaren är undertecknade nya människor. Så vem är egentligen vem?

Stallet.se ägs av Webonized, de äger även systersidorna (tallini.fi, minstald.dk, minstall.no, meinpferdchen.de och mydreamstables.com) och Hipponized.com som är deras egenuppbyggda hästspel (tidigare konkurrent med s.s). Webonized jobbar annars med system och webbutveckling, webb och databasdesign, programmering och illustration.

Andy är huvudägare till Webonized och i Webonizeds styrelse sitter förutom han själv, Therese och två andra som ännu inte har synts till på stallet.se - förmodligen för att de arbetar mer med Hipponized och företagets övriga projekt). Therese är alltså av allt att döma "bara" anställd av Webonized och inte fysisk ägare till sidan. Men hon och Andy är de som tillsammans arbetat mest med sidan sen de (Webonized) tog över från Egmont. Och i deras team har vi även Henrik. Som många spekulerar i om är Zvala - det är han inte. Henrik har jobbat med stallet.se sen typ i Augusti men har inte dykt upp offentligt förrän nu. Andy, Therese och Henrik är de som tillsammans lagar buggar, fixar nya funktioner och är, in a way, grundstolpen för stallet.se som det ser ut idag/i framtiden.

Jag har inte hört något ingående om att Zvala skulle vara på plats men i den mån han kanske är på sidan så är det förmodligen under luppen på Andy och co och syftet med att ha en sådan person på en community som s.s är för att köra igenom funktion för funktion i syfte att försöka hitta buggar som Andy/Therese/Henrik sedan kan fixa.

Sen har vi supporten där det på senare tid dykt upp massor av nya namn. Dessa nya namn är inga mindre än crew. Det är inte alla i crew som har fått den uppgiften men det är några stycken. (Däribland mig).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela