Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Ett destruktivtförhållande - 2013-04-30

Publicerad 2013-05-19 15:55:57 i Stallet.se,

Det är vad stallet har kommit att bli, stallet vs medlemmarna. Om stallet.se hade varit en båt, så har vi mer eller mindre varit utan kapten i snart 1år, bara legat och drivit runt ute till havs. Alla medlemmar har suttit, väldigt länge ovetandes om situationen. Medan vi i crew har lugnat och försökt få det att efterlikna tiden då det fanns en kapten så mycket som möjligt. Att stanna på stallet.se och / eller försöka rädda sidan till varje pris är precis som ett destruktivt förhållande. Man är attraherad till den andra, man känner sig trygg hos den. Men när den är sur på något annat eller på en själv så blir man slagen gul och blå. Bara för att den kan. Det är inte jättekul i längden.
 
Att göra slut?
För att återgå till det destruktivaförhållandet som många har till sidan. Har sett kommentarer som "stallet.se är mitt liv, vad ska jag göra nu?"... Börja med att ta ett djupt andetag. Och gärna läs om det du just skrivit om du nu är en av de som lever för stallet.se. Seriöst. Ditt liv är så mycket bättre än att -leva-för-stallet.se-. Inom alla förhållanden gör det ont när det tar slut, men man dör inte av den smärtan. Man går vidare - efter mycket om och men. Och förhoppningsvis har man lärt sig något av uppbrottet. Men stallet.se kommer inte läggas ner idag heller, inte i morgon eller nästa vecka. Men anta att sidan med eller utan crew inte kommer finnas kvar i oändligheten. Det går inte. Vi kan tänka stallet.se som en hund. Alla som har haft eller har en hund (eller annat husdjur) älskar sitt djur mer än allt annat i hela universum. Men som alla vet så lever inte husdjur för evigt. Och stallet.se kan omöjligen leva för evigt. Så egentligen är det kanske bra att göra slut med sidan innan den äter upp en inifrån.

Så... Vad nu?
Stallet.se är inte allt - man kan leva utan stallet.se, så vad gör man då? Man kan ju börja med att gå ut och se vad som finns att göra utanför datorn ;P Läxor, analoga kompisar.. Hitta någon ny hobby? Hänga i stallet ni vet sånt som alla era vänner/bekanta som inte är medlemmar på s.s gör... Eller så kan man utforska resten av internet. Tex kan man börja med att glo igenom min polares blogg; http://ogiltig.blogg.se/
Eller så kan man göra en helt awesome blogg själv där man använder allt det man lärt sig på stallet.se...

Är man bra på att göra stallplaner så finns det riktiga pengar att tjäna på det - finns andra sidor/spel som mer än gärna köper "stallplaner" för riktiga pengar. Stallplaner eller andra ritade bilder. Vill man göra designer kan man ju göra layouter och headers till tex. Facebook, Youtube, Bloggar. Och är man en rollspelsnörd så är det ju plättlätt att göra ett rollspelsforum själv. Finns färdiga forum, där andra bara behöver regga sig så kan de skriva som i gnägg eller någon av rollspelsfunktionerna. Är ju inte svårare än så.

Ge bort ditt stall!
Som motreaktion på Acro says... Numret "Stallet.se är dömt." har det varit mycket "Jag tycker att crew ska ge bort sina stall till nån som verkligen vill jobba och kämpa för sidan!"....

Alltså. Stallet.se ÄR dömt, så vida inte Egmont börjar bry sig om sidan.

Ingenting kommer ändras av att sidan skulle få aktiv och arbetsvillig crew. Crew kan inte fixa buggar. Crew kan inte ta tillbaka stulna och raderade stall. Crew kan inte ta bort fusket, lägga till nya funktioner, ta hand om polisärenden... Eller vad man nu vill göra som crew. Att vara crew är ett jobb. Bör därför inte ses som ett mål i sin "stallet.se karriär mot framgång och berömmelse". Vi har redan sådana crewar, behöver således inte fler. Även kommentarer som "Jag tycker vi ska få rösta på vilka som ska vara crew!" ... Vilka hade troligtvis fått era röster? Förmodligen de som lottar ut saker. Men det är inte så det fungerar eller ska gå till. Lika lite som en lärare tar in 30 elever i ett klassrum och man får rösta fram vem av eleverna som ska vara lärare för klassen hela nästa läsår. Bara nej.

(Vem bestämmer crew då?
Supporten. Supporten är den enda som kan lägga in nya crewar, ta bort gamla (utan att radera deras stall). Supporten väljer vilka den vill ha i sitt team. "Men jag har skickat in en ansökan om att få bli crew". Ja och det har flera tusentals andra. Men vet ni? Den gamla supporten visste inte lösenord på mailadressen dit crew ansökningarna skickats. Så ingen crew ansökning som någonsin skickats har blivit läst. Ingen. Den nya supporten jobbar förmodligen inte ens 5 timmar i veckan så känns väl ganska osannolikt att den ska hinna gå igenom någon crew ansökning alls?)

Kämpa kämpa - ge inte upp! (???)
Jag - och massor av andra i crew har gett upp. För vi har dragit ett astungt lass i snart ett års tid. Vi orkar inte mer. Att kastas mellan hopp och förtvivlan är liksom inte roligt längre. Så nej. Vi ger upp. Men vill ni andra kämpa så gör det. Men bli inte allt för besvikna om ni inte kommer någon vart. Bli inte allt för besvikna om ni får en massa löften från Egmont och sen ingenting händer för ytterligare ett år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela