Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Ett speciellt tips nummer - 2012-02-23

Publicerad 2013-05-16 17:49:46 i Allmänt, IRL,

Tips:
Skaffa skype om du inte redan har det, adda roliga s.s medlemmar så kan ni ha er egna s.s chat - går att vara typ hur många som helst i en enda grupp (eller kanske det finns ett max antal, men det måste vara väldigt högt :P). Även om skype i huvudsak är till för att snacka genom (med microfon) kan man skriva precis som på msn, skillnaden på msn och skype är dock att i gruppen kan man alltid skriva utan att man först behöver samla ihop alla gruppdeltagare. Detta är bra när man gör grafik med, då kan man fråga varandra om hjälp, tips och kritik!

Tips på tipset:
Ordna "chatkväll" typ, du öppnar en chatt med en kompis. Ni båda bjuder in en person var i chatten som inte känner varandra och de i sin tur ska bjuda in en person som de känner men ni kanske inte känner and so on. Vad får man ut av detta då? Well.. Man kan hitta nya vänner. Och är diskussionen på skype så kommer det gå att chatta med samma människor igen och igen även om den som bjöd in har dragit från chatten.
 
Gör ett..
"Studiebesök" i ett annat spel om du kan hitta nån sida som du tycker är lämpad för detta. Meningen med det är inte att du ska hitta någon roligare sida än s.s att hänga på (men det kan ev. vara en bieffekt) däremot är det bra att få perspektiv från andra sidor och på så sätt kunna uppskatta s.s och dess funktioner och medlemmar bättre. Det är också ett toppen sätt att göra om man har kört fast med grafiken, att se hur andra har gjort och hämta inspiration från de - istället för att göra det av nån här som kanske blir sur för att man gjort det utan att fråga innan. De på andra sidor lär inte vara medlemmar här och så vidare :p

Men det är fortfarande inte tillåtet att ta andras bilder/foton etc. Utan att be om tillstånd. Men färger, bildplacering, mönster och sånt funkar ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela