Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Otroliga bilder till s.s? - 2010-06-29

Publicerad 2013-05-04 11:51:00 i Bilder,

 
Sådana här bilder, som den ovan är helt underskattade på stallet.se, jag gjorde den åt en medlem på Ponybox för 50000pbb (iofs har hon inte betalt än xD).

Hon ville ha en svart häst med lågor i bilden och hästens namn skrivet på bilden (hästen heter då givetvis Independent Flame).

Processen för att göra just denna bilden var:
1. Hitta en svart eller mörk häst, denna kommer från Fotoakuten.se (det står givetvis på bilden också). Sen klippa ut den från bakgrunden med pentool (photoshop), sen duplicera hästen till två exakt likadana lager. Göra det övre lagret svart/vitt och sen ställa in overlay (eller någon annan lagerinställning) på det svartvita lagret. På så sätt går man en svart häst men med ändå några gnuttor färg i sig så det ser mer naturligt ut.

2. Leta upp en bakgrund, tack och lov hade jag bilder från valborg, en enda jättestor bild och klippt ihop delar av den (suddigummit över alla kanter) och även vänt hela bakgrunden upp och ner så att himlen är i botten och elden i toppen istället för tvärt om.

3. Sen försökte jag fixa till svansen men det såg inte naturligt ut på något sätt och vis, så jag laddade ner en uppsättning penslar från deviantart medlemmen arrisistable.

Och så var det i princip klart x) Bara texten och sådär. Att göra sådana här bilder kallas att göra en fotomanipulation. Man manipulerar bilder. Det kräver övning men vill man så kan man 8)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela