Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Rita av eller inspireras - 2011-02-10

Publicerad 2013-05-10 12:58:23 i Bilder,

Hum, hum... Alltså ritade bilder lär ju aldrig bli riktigt populärt här (igen), iaf inga seriöst ritade [av den som ritat bilden] (finns ju de som stjäl ritade bilder och lägger upp och säljer för äckligt billiga priser bara för att tjäna sp - vansinnigt taskigt - dock väldigt lätt att hitta den som har gjort bilderna egentligen och skvallra (de brukar inte bli glada)).

Men det finns ändå de som försöker... Och det är ju bra... Förutom att det är rätt vanligt att man ritar av / kalkerar bilder från fotografer som inte över hela taget tillåter användning av sina bilder här. Som tex Slawik.

Varför använda någons bilder som verkligen ogillar att se sina bilder (på alla sätt och vis) här? När det finns trillioner andra bilder som i sådana fall är mycket bättre att använda?

Dessutom om man ritar bilderna kan man ju ta vilka suddiga bilder som helst och rita om de till något helt grymt snyggt och bra istället för att använda något som, som sagt inte är tillåtet att använda?

DESSUTOM har vi ju bildbanken. Där bilderna är fotograferade av stallet.se medlemmar men ägs av stallet.se, visst det kanske inte är några frieserhingstar som plåtats i öknen :P men det är bilder som FÅR användas.

Sparar man bara ner bilden, förstorar den till önskad arbetsstorlek så är det ju bara att sätta igång. Sen skadar det ju inte att ge lite credit till fotografen också :P Som tack för att man lånat bilden till sin egna bild (även bildbanksbilder, eller i synnerhet om originalet och den nya bilden är väldigt lika).
Låt dig inspireras och göra något helt unikt!

Vilken bok, film eller spel gillar du bäst eller vilket sätter mest liv i din fantasi? Varför inte göra något med fantasin? Något verkligt unikt :)

Till exempel, om du gillar harry potter väldigt mycket... Varför inte göra en harry potter inspirerad stallplan? Med slott, skog och hagar, eller måste det vara hagar? ;)

Att göra något unikt som ingen annan har tänkt på förut är bra, dessutom kan du komma att bli nästa stora trendsättare här om du gör det. Typ Fokis alá stallet.se eller något xD

Kom ut ur din grafikgarderob och börja skapa ;) Skyll inte på att du inte kan, för det KAN du. Alltid blir det något! Det kanske inte blir så bra som du ville när du började, men det blir _något_. Och något är bättre än inget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela