Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Stallet.se är som en skola - 2012-08-24

Publicerad 2013-05-16 18:06:30 i Stallet.se,

EV10 = Everyday Vote 10 (v0.2 för latmaskar)

EV10 är för alla som missat det en idé jag kom på för massor av år sedan. Idén är helt enkelt att man ska rösta på 10st stall varje dag. (Vad man röstar är oviktigt, huvudsaken är att man röstar). Om man gör det en hel vecka har man i slutet av veckan röstat på 70st stall. Och det GÖR skillnad i stalltoppen.

Men folk är lata på stallet.se, lata nog att strunta i att rösta i stalltoppen och utställning. Det är därför samma stall/stallägare tycks vinna om och om igen. För de utnyttjar systemet med lågt röstdeltagnade till sin fördel.

Om man ändå vill göra sin röst hörd men inte orkar tänka på att rösta på typ 10stall per dag så finns det faktiskt ett till sätt som är snabbt och effektivt. Lite enformigt är det och andra sidan men who cares x)

Klicka på "Just nu" (bredvid "Mitt stall") och sen på Online. Nu är det bara att klicka upp alla stall i en egen flik. Enklaste sätten att göra detta på är:

A. Håll nere Ctrl knappen på tangentbordet och tryck på länken med muspekaren.

B. Om du har scrollhjul på din mus, styr pilen till länken och tryck på scrollhjulet på länken.
 
-----------------------------------------------
 
Jag ogillar att det finns oärliga medlemmar...

När jag själv vet om vilka de är. För jag kan inte med att rösta på deras fina stall i stalltoppen eller rösta på deras fina djur i utställningarna. Det är kanske att vara partisk men på samma gång, om jag vet att de fuskar i utställningarna (och tex anmäler hästar från massor av olika stall och röstar upp de för att själva vinna) så tycker jag inte de ska få min röst, hur fina djur de än må ha.

De skulle tjäna på att bli ärliga för då skulle de nog få fler röster. Speciellt om alla oärliga blev ärliga. Jag och många andra vill ha ett fuskfritt stallet.se!
 
-----------------------------------------------
På sätt och vis känns stallet.se som en skola... Medlemmarna är eleverna, supporten rektor och lärarna utgörs av Crew. Som i de flesta skolor [som jag har gått i] så tycker man generellt sett inte om alla lärare, av olika anledningar. Det är ju precis som här. Jag tvivlar på att alla som "hatar crew", "hatar" verkligen alla i crew, utan mer någon enstaka. När man pratar med medlemmar som säger sig 'hata' crew så är det oftast precis en speciell crew som man inte gillar och den har oftast gjort något utanför sin roll som crew för att "förtjäna" sitt 'hat'.

Lite som att bo granne med sin lärare och läraren låter sin hund bajsa på din tomt utan att ta upp efter den. Men du hatar den som lärare på grund av det. Inte för att den lär ut dåligt eller liknande.

Om två "hatande" medlemmar kommer ihop sig med varandra och "hatar" tillsammans så behöver det ju inte betyda att man ogillar crewar som grupp för samma sak, inte ens samma crew tycker man illa om av samma orsak alla gånger.

Och jag väljer att skriva "hat" eftersom att det är ett starkt ord och det passar inte i detta sammanhang, ogilla är ett bättre ordval.

Crewhatet
Har stäckt sig så långt att det finns medlemmar som överväger att söka upp crew IRL (fast frågan är vad de skulle göra sen?). De verkar stå mellan att sluta på s.s och att stanna och bråka ännu mer. Vilket är helt befängt egentligen.

Mycket av crewhatatet skulle kunna minskas om alla i lugn och ro satte sig ner och funderade på vad det hela handlar om.

Som sagt tidigare har Stallet.se har fått en aning för stort spelrum IRL hos medlemmar. Det är liksom inte på liv och död. Ex. Om någon tar bort ett djur man har lagt ner massa tid på. Så går det enkelt att återskapa djuret, har man bilder och koder kvar och sparade så är det ett identiskt djur man har framför sig inom någon timme.

Får man sitt stall raderat kan man återskapa det om ett år. Visst det kommer inte ha någonting i det och man får börja om helt och hållet från början. Meeeen.. Har man gjort det en gång kan man göra det igen!

Om ens djur försvinner ut ur utställningen - då kan man ju anta att djuret är fint nog för att hamna på den placering det hade innan det försvann någon mer gång.

Stallet.se tas på för stort allvar!

Men om man är less på crew här och skiter i att se över sitt egna beteende innan så finns det fler altenativ än att sluta eller bråka mer. Man kan ju bli medlem på de andra s.s versionerna.

Stallet.se crew finns även på:
Minstald.dk
Mydreamstable.com
Minstall.no

Men det finns ju fler s.s versioner:
Tallini.fi
Meinpferdchen.de

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela