Give It A Name

Fd. stalltidning på stallet.se - flyttad hit

Testa nya grejer - 2011-10-18

Publicerad 2013-05-16 17:37:18 i Allmänt,

EFIT
Detta är ett internet fenomen som funnits några år nu. Det är något man kan göra med sina kompisar både de man har i verkligheten och de man har på internet. Det hela är mycket enkelt, allt man behöver är en kamera och gärna något att göra. En klocka underlättar det med

Ett Foto I Timmen, går ut på just det. Att man ska fota en bild i timmen oavsett vad man sysslar med så ska det vara en bild i timmen. Det är kanske inte så skoj dock om man typ ligger hemma och är sjuk den dag man gör sitt EFIT även om man kanske kan intressera andra med vilka tv program som går när resten är i plugget/skolan ;P
------------------------------------------------------------------
Självömkan till kändisskap
Hehu.. Det verkar vara inne nu att man ska rösta på stall som det är synd om. Många ganska okända stall har tagit fasta på detta och kommer dragandes med det ena scenariot efter det andra för att få sympatiröster. Är det verkligen så man ska rösta? Tänk efter lite innan, om ni inte vill se en vinnare som bara ljugit om vad för hemskt som nu har hänt den. Tro inte på allt som alla skriver speciellt när det låter för "bra" för att vara sant.

Typ "min pappa har blivit kidnappad av aliens och min syster föddes med fjorton armar men sen dog hon och nu är jag gravid med sexlingar det blir jungfrufödsel (finns ingen pappa) och min häst blev överkörd av ett flygplan när han var ute och flög över hagen!!!! Tyck synd om miiig!"

Det är kanske inte så drastiskt riktigt men ni förstår poängen kanske? Jag, personligen ser mycket hellre stall med unik och egen personlighet. Tex stall med ritad stallplan, ritade djur med ritad design och ritad stalldesign som är unik, charmig och egen - personlig. Eller en uppfödning med snygga EF djur eller bara en medlem som är hjälpsam mot andra medlemmar. Gärna någon som på allvar inte hade räknat med att få pokal utan var någon av alla "som inte syns" på stallet.se. Det hade ju varit SÅ mycket roligare för ja, nästan alla...
------------------------------------------------------------------
Testa - Skapa - Prova recept på varmchoklad

Ensam eller med vänner/familj. Testa kombinationer som känns otänkbara att blanda. Skadar inte att prova (såvida man inte är allergisk).

Exempel recept:
1 bit mörk choklad
1 väldans massa varmt vatten
1 liten slurk kall mjölk
1 stort glas
ev 1 sked eller annat att röra med

Mina kompisar tycker det låter skitäckligt.. Men som svar på tal passar citatet (från ett forum) "Oh fy vad äckligt det låter! Det måste jag prova!" (för vem vet? man kanske går miste om något bara för att det kanske inte låter så jättegott).

Årets varm choklad recept har jag snattat av hon som tyckte det ovanstående lät äckligt. Detta recept passar alla som är laktosintoleranta... (men är gott för alla)

Koka upp vatten
Blanda 1-2 matskedar socker
Med 1 tesked kakao och
1 matsked vaniljsocker
Häll på vattnet och rör runt

Smaka av - smakar det för vattnigt ha i mer vaniljsocker, smakar det för lite choklad ta i mer kakao och är det för besk smak ha i lite mer socker.

Förrförra året började jag ett tag ha glass i tet. Något jag inte hunnit prova är typ;

Koka vatten
Och ha i vanilj/choklad glass
Ev lite mjölk/grädde

Kanske skulle vara übergott, eller äckligt. Men det vet man ju inte förrän man provat, aight?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela